LumberJocks

Lots of "Error 520"

  • Advertise with us

« back to Coffee Lounge forum

Forum topic by muesli posted 06-24-2019 11:04 PM 344 views 0 times favorited 5 replies Add to Favorites Watch
View muesli's profile

muesli

440 posts in 1927 days


06-24-2019 11:04 PM

Hi fellow lumberjocks,

in the last days, I got “Error 520” many times, when I click on any link at lumberjocks.com.
Am I the only one?

Best regards

Uwe from Germany aka muesli

-- Uwe from Germany.


5 replies so far

View Cricket's profile (online now)

Cricket

2577 posts in 2010 days


#1 posted 06-25-2019 12:00 AM

This has already been reported.

-- LumberJocks.com Community Manager

View Mosquito's profile

Mosquito

9790 posts in 2710 days


#2 posted 06-25-2019 12:02 AM

You are not the only one Uwe, I’m sure it’s impacting everyone (or close to it I would guess)

-- Mos - Twin Cities, MN - http://www.youtube.com/MosquitoMods - http://www.TheModsquito.com

View muesli's profile

muesli

440 posts in 1927 days


#3 posted 06-26-2019 07:09 AM

Thank you, Cricket and Mos!

-- Uwe from Germany.

View Peteybadboy's profile

Peteybadboy

796 posts in 2368 days


#4 posted 06-26-2019 10:35 AM

yes it has happened to me.

-- Petey

View Craftsman on the lake's profile

Craftsman on the lake

2988 posts in 3856 days


#5 posted 06-26-2019 12:33 PM

Strange… you get it, then back up and it works the second time. Every time.

-- The smell of wood, coffee in the cup, the wife let's me do my thing, the lake is peaceful.

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com