LumberJocks

Images Not Loading

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by Lazyman posted 06-20-2019 12:57 PM 166 views 0 times favorited 6 replies Add to Favorites Watch
View Lazyman's profile

Lazyman

3559 posts in 1809 days


06-20-2019 12:57 PM

Topic tags/keywords: images question suggestion

I searched and browsed the site feedback forum topics but could not find another post related to this problem. Hard to believe I am the first one to post this question…
I frequently search for project ideas and especially lately it seems like a large number of the older project posts seem to have broken image links or at least a problem pulling them up. The project thumbnail images are sometimes visible but sometimes not. Clicking the zoom button, you are not able to move past the image that is missing which most often seems to be the first image. Sometimes the thumbnails seem to work okay but usually the thumbnail image is missing too. I don’t know if I am just looking more at older posts lately or what but I seem to be seeing this more frequently lately.

Is there a known cause for this? I know that photobucket was an issue for a while at least. Other than sending a note to Cricket each time, I was hoping that someone might have an easy fix? Even better would be for LJ to ID the problem or problem images and implement a site-wide fix or at least display an image saying that the original image is not available if it can’t be fixed.

EDIT: Adding an example. First thumbnail is missing the first image never loads. Interesting thing about this one is that if you go to the poster’s project page, you can see the first image.

-- Nathan, TX -- Hire the lazy man. He may not do as much work but that's because he will find a better way.


6 replies so far

View Aj2's profile

Aj2

2321 posts in 2219 days


#1 posted 06-20-2019 02:01 PM

It must be a software glitch. I haven’t found a way to delete or change photo in my projects page.
I would like to delete some so I can add new ones. :)
Good Luck

-- Aj

View SMP's profile

SMP

1198 posts in 327 days


#2 posted 06-20-2019 02:34 PM

Well, I did some basic investigating. I went to some old projects and looked at the pictures, when I hover the “zoom” button I can see the link to where the button is going to take me. When I manually enter that link I get a “page not found” error. Which leads me to believe that either things got deleted, or moved somewhere else and the links not updated.

View CaptainKlutz's profile

CaptainKlutz

1507 posts in 1916 days


#3 posted 06-20-2019 03:57 PM

I am having other issues with site today, maybe related?
https://www.lumberjocks.com/topics/305151

-- I'm an engineer not a woodworker, but I can randomly find useful tools and furniture inside a pile of lumber!

View Lazyman's profile

Lazyman

3559 posts in 1809 days


#4 posted 06-20-2019 05:36 PM

I’ve seen Cloudflare message intermittently as well but only recently. I’ve seeing the image issue for a longer period of time and it seems to be specific to the same project posts—they don’t correct themselves over time. Just realized that I forgot to add an example of the image problem in the original post. I’ll add a link now.

-- Nathan, TX -- Hire the lazy man. He may not do as much work but that's because he will find a better way.

View pottz's profile

pottz

5558 posts in 1406 days


#5 posted 06-20-2019 06:42 PM



I am having other issues with site today, maybe related?
https://www.lumberjocks.com/topics/305151

- CaptainKlutz


yeah im getting those too.

-- sawdust the bigger the pile the bigger my smile-larry,so cal.

View Woodknack's profile

Woodknack

12844 posts in 2802 days


#6 posted 06-21-2019 12:54 AM

Nathan, several years ago the forum accidentally deleted a bunch of project photos, server death or something, the thumbnails were restored for most but not all so occasionally older projects have missing photos. Also, separate incident, there was a forum glitch that caused some photos to not show up unless the project poster clicked edit and resaved.

-- Rick M, http://thewoodknack.blogspot.com/

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com