LumberJocks

All Replies on [RESOLVED] Unable to access site from Google Chrome.

  • Advertise with us
View Woodknack's profile

[RESOLVED] Unable to access site from Google Chrome.

by Woodknack
posted 12-10-2014 07:40 PM


18 replies so far

View ex-member's profile

ex-member

186 posts in 2280 days


#1 posted 12-10-2014 07:43 PM

Using chrome now….no issues

View mahdee's profile

mahdee

4291 posts in 2273 days


#2 posted 12-10-2014 07:45 PM

No issues here either.

-- earthartandfoods.com

View DIYaholic's profile

DIYaholic

19859 posts in 3180 days


#3 posted 12-10-2014 08:15 PM

Chrome…. No problem.

-- Randy-- I may not be good...but I am slow! If good things come to those who wait.... Why is procrastination a bad thing?

View JoeRPhilly's profile

JoeRPhilly

176 posts in 2658 days


#4 posted 12-10-2014 08:17 PM

Over the past week or so, I’ve had problems opening LJs using chrome on my ipad, worked fine in safari. No problems however from my pc using chrome.

View Woodknack's profile

Woodknack

12903 posts in 2886 days


#5 posted 12-10-2014 09:37 PM

Chrome needed an update, did that. Disabled all extensions. Cleared cache. Rebooted computer. Still can’t access through Chrome. I can access gardentenders and homerefurbers just fine. I will PM Cricket.

-- Rick M, http://thewoodknack.blogspot.com/

View JayT's profile

JayT

6292 posts in 2717 days


#6 posted 12-10-2014 09:39 PM

Using Chrome right now with no issues.

-- https://www.jtplaneworks.com - In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.

View will delaney's profile

will delaney

326 posts in 3141 days


#7 posted 12-10-2014 10:07 PM

Hi Rick I had a problem with Google chrome and it turned out to be the proxy setting changed itself. Here is a link to a fix. https://www.youtube.com/watch?v=UmapUgg12UU Hope this helps.

View Woodknack's profile

Woodknack

12903 posts in 2886 days


#8 posted 12-11-2014 03:34 AM

It’s not a proxy issue and I’m not having any issues with Chrome other than this one website and nothing about my computer changed overnight. Maybe the problem is server side like the FTP redirects I occasionally experience.

-- Rick M, http://thewoodknack.blogspot.com/

View Picken5's profile

Picken5

282 posts in 3197 days


#9 posted 12-11-2014 03:39 AM

I’m using Chrome — no issues for me.

-- Howard - "Time spent making sawdust is not deducted from one's lifetime." - old Scottish proverb

View Woodknack's profile

Woodknack

12903 posts in 2886 days


#10 posted 12-11-2014 03:47 AM

Maybe Chrome or LJ doesn’t like Ricks.
http://lumberjocks.com/topics/24216

LJ works in Chrome when using this link:
http://50.115.35.242/topics/61053

-- Rick M, http://thewoodknack.blogspot.com/

View Paul's profile

Paul

721 posts in 2071 days


#11 posted 12-11-2014 04:16 AM



It s not a proxy issue and I m not having any issues with Chrome other than this one website and nothing about my computer changed overnight. Maybe the problem is server side like the FTP redirects I occasionally experience.

- Rick M.

Ftp redirects have to be on your own network and have no correlation to LJ’s. If you had access into the ftp framework of this site I’d be worried.

Paul

View Cricket's profile

Cricket

2662 posts in 2098 days


#12 posted 12-11-2014 06:33 AM

I use Chrome with no issues. Did you clear cookies too?

-- LumberJocks.com Community Manager

View Woodknack's profile

Woodknack

12903 posts in 2886 days


#13 posted 12-11-2014 07:08 AM


Ftp redirects have to be on your own network and have no correlation to LJ s. If you had access into the ftp framework of this site I d be worried.

Paul

I made a thread awhile back on that problem too. Explain how being redirected to an LJ FTP URL “has” to be on my network (or even could be).

-- Rick M, http://thewoodknack.blogspot.com/

View Woodknack's profile

Woodknack

12903 posts in 2886 days


#14 posted 12-11-2014 07:18 AM



I use Chrome with no issues. Did you clear cookies too?

- Cricket

Yes I did. I also sent a message to the Chrome folks but it’ll snow in South Town before I ever hear from them. There isn’t much more troubleshooting I can do on this end. But the problem is very similar to previous problems in the posts linked above. The difference is they could not access portions of the site while I cannot access it at all. The application error message I posted above, is that an LJ error message? Because when I googled that exact phrase all the hits link back to LJ so I don’t believe it is a google message.

-- Rick M, http://thewoodknack.blogspot.com/

View oldnovice's profile

oldnovice

7499 posts in 3873 days


#15 posted 12-11-2014 05:27 PM

I see that message when I use my browser history links and hit the sign-out as opposed to sign-in!

-- "I never met a board I didn't like!"

View woodoogolem's profile

woodoogolem

56 posts in 1933 days


#16 posted 12-11-2014 06:59 PM

the same for me over several days – so I switched back to Firefox.

View Redoak49's profile

Redoak49

4177 posts in 2494 days


#17 posted 12-11-2014 10:44 PM

Using Chrome right now and have never had a problem.

View Woodknack's profile

Woodknack

12903 posts in 2886 days


#18 posted 12-12-2014 06:02 PM

Fixed. I still don’t know the cause but I deleted all the cookies again and it started working.

-- Rick M, http://thewoodknack.blogspot.com/

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com