LumberJocks

John M.

  • Advertise with us
View John M.'s:homeworkshopprojects (7)blog (0)reviews (0)forum topics (0)buddies (0)favorites (0)activity logWatch
John M.

Buddies

None so far

15 posts in 45 days

Location: Lusby, Maryland
Website: www.chesapeakecrafts.com

Latest Activity | view all »

added project Square Garden Lighthouse 11-16-2021 12:57 AM
added project Gazebo Fly-Through Platform Bird Feeder 11-04-2021 12:11 AM
added project Front-facing Child's Bookcase 10-27-2021 12:10 AM
commented on Wooden Wishing Wells 10-22-2021 10:23 PM
added project Wooden Wishing Wells 10-22-2021 12:54 AM
commented on John M.'s Profile 10-22-2021 12:20 AM
commented on John M.'s Profile 10-21-2021 02:54 PM
commented on John M.'s Profile 10-21-2021 11:19 AM
commented on Child School Desk and Wooden Chair 10-21-2021 11:08 AM
added project Child School Desk and Wooden Chair 10-21-2021 12:59 AM
commented on John M.'s Profile 10-21-2021 12:31 AM
commented on Green Egg Table 10-20-2021 09:55 PM
added project Green Egg Table 10-19-2021 09:55 PM
commented on Cape Hatteras Lighthouse 7 ft. Tall 10-19-2021 09:10 PM
added project Cape Hatteras Lighthouse 7 ft. Tall 10-19-2021 11:51 AM

Latest Projects | view all 7 »

Latest Blog Entries

None so far


Grab widget

7 comments so far

View  woodshaver Tony C   's profile

woodshaver Tony C

8348 posts in 4637 days


#1 posted 10-19-2021 11:55 PM

Hi John, I think your link might have a problem. It doesn’t seem to be working.

-- St Augustine FL, Experience is the sum of our mistakes!

View John M.'s profile

John M.

15 posts in 45 days


#2 posted 10-21-2021 12:31 AM

Hmm… really weird, many folks are not having any issues. With all the browser settings and virus programs these days anything is possible. I’d be curious to see the error you receive, the link seems to work fine for me and others…

-- https://www.chesapeakecrafts.com

View  woodshaver Tony C   's profile

woodshaver Tony C

8348 posts in 4637 days


#3 posted 10-21-2021 01:04 AM

John,
This is what I get when I click on this link above.

I copied the link and posted it here… What’s funny is it work here but not when I click on it above.
https://www.chesapeakecrafts.com
The link you put in the post #6 worked for me also. Strange!

-- St Augustine FL, Experience is the sum of our mistakes!

View John M.'s profile

John M.

15 posts in 45 days


#4 posted 10-21-2021 11:19 AM

Tony, the notification that I got via email shows your browser is redirecting you to s3.amazonaws.com. I did a google search and it says you likely have adware or something on your computer that’s redirecting you. Not sure if you have an anti-virus program, but it would tell you if there’s adware on your computer. According to Google, that has something to with a mac, so if you have an apple computer that might be what’s going on….

John

-- https://www.chesapeakecrafts.com

View  woodshaver Tony C   's profile

woodshaver Tony C

8348 posts in 4637 days


#5 posted 10-21-2021 02:10 PM



Tony, the notification that I got via email shows your browser is redirecting you to s3.amazonaws.com. I did a google search and it says you likely have adware or something on your computer that s redirecting you. Not sure if you have an anti-virus program, but it would tell you if there s adware on your computer. According to Google, that has something to with a mac, so if you have an apple computer that might be what s going on….

John

- John M.


John,
I’m not sure how you you were able to get that notification most of this stuff is way over my head. I have Windows 10 pro and Defender working and it says no problems. I did a virous scan with adware anti virous and this is what I got.

-- St Augustine FL, Experience is the sum of our mistakes!

View John M.'s profile

John M.

15 posts in 45 days


#6 posted 10-21-2021 02:54 PM

A lot of that is over my head too, trust me. That funny url was in the email this lumberjocks forum sends when someone posts a comment. I’ve attached a screenshot. It was just odd, but it may just be a placeholder for the image you posted. Sorry for any confusion, just wondering why the link doesn’t work for you but does for others. Technology is such a pain sometimes…

-- https://www.chesapeakecrafts.com

View John M.'s profile

John M.

15 posts in 45 days


#7 posted 10-22-2021 12:20 AM

Figured it out, simple….. the link is leaving out the semi-colon when it’s clicked on for whatever reason. It’s doing it to me too. The link works on the posts though. Odd. Anyways, good catch. Thanks for letting me know.

I took off the https: in front and now it works.

-- https://www.chesapeakecrafts.com

Have your say...

You must be signed in to post the comments.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com