LumberJocks

widget.lumberjocks.com Not Working?

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by CaptainKlutz posted 01-20-2019 06:11 AM 549 views 0 times favorited 15 replies Add to Favorites Watch
View CaptainKlutz's profile

CaptainKlutz

816 posts in 1762 days


01-20-2019 06:11 AM

Topic tags/keywords: question

Dear Admin:

Issue 1)
When ever I try to use the widgets.lumberjocks.com/project/XXXXXX.jpg links to preview any embedded project, the widget fails to load. Doesn’t work on 20-30 projects I checked, using IE or Chrome on Windows PC.

Issue 2)
On LJ page:
http://lumberjocks.com/widgets
The Netvibes widgets offsite link(s) explaining widgets also fails to load anything useful:
http://eco.netvibes.com/widgets/238952/lumberjocks-at-glance

Issue 3)
None of the embed this project modes ( LumberJocks | HTML | URL/IMG ) found on every project page generates any useful web codes that can be used on LJ. Hence, if you want to give another LJ credit for a project idea, can only be done by typing text and adding link manually.

Widget embedding tool is useless if it doesn’t work?

Thanks in advance for looking into this issue.
Appreciate your support of this site!

CKlutz

-- I'm an engineer not a woodworker, but I can randomly find useful tools and furniture inside a pile of lumber!


15 replies so far

View Cricket's profile

Cricket

2517 posts in 1860 days


#1 posted 01-23-2019 05:30 PM

Testing

Click for details

-- LumberJocks.com Community Manager

View Cricket's profile

Cricket

2517 posts in 1860 days


#2 posted 01-23-2019 05:35 PM

Retesting.

Click for details

-- LumberJocks.com Community Manager

View Cricket's profile

Cricket

2517 posts in 1860 days


#3 posted 01-23-2019 05:35 PM

Testing a different way.
[url=http://lumberjocks.com/projects/408095][img]http://widgets.lumberjocks.com/project/408095.jpg[/img][/url]

-- LumberJocks.com Community Manager

View Cricket's profile

Cricket

2517 posts in 1860 days


#4 posted 01-23-2019 05:42 PM

Still testing.
Click for details

-- LumberJocks.com Community Manager

View Cricket's profile

Cricket

2517 posts in 1860 days


#5 posted 01-23-2019 05:58 PM

Testing again.

Click for details

-- LumberJocks.com Community Manager

View Cricket's profile

Cricket

2517 posts in 1860 days


#6 posted 01-23-2019 06:02 PM

For some reason, many of the older ones are not on the server. Brand new ones after my test project should work now.

-- LumberJocks.com Community Manager

View GrantA's profile

GrantA

1141 posts in 1675 days


#7 posted 01-23-2019 06:08 PM

I just thought they didn’t work, my new ones haven’t been working
testing
Click for details

View HokieKen's profile

HokieKen

8159 posts in 1406 days


#8 posted 01-23-2019 06:20 PM

I have tried several in the last few days too and they haven’t worked.

Testing:
Click for details

-- Kenny, SW VA, Go Hokies!!!

View Cricket's profile

Cricket

2517 posts in 1860 days


#9 posted 01-23-2019 06:39 PM

As I mentioned above, with very few exceptions, they will only work AFTER I posted my test project here.
http://lumberjocks.com/projects/408123

-- LumberJocks.com Community Manager

View HokieKen's profile

HokieKen

8159 posts in 1406 days


#10 posted 01-23-2019 07:23 PM

Oh, I misunderstood. Sorry Cricket. So it will only work with projects that are posted after your test project.

Like this one:
Click for details

:-)

-- Kenny, SW VA, Go Hokies!!!

View Cricket's profile

Cricket

2517 posts in 1860 days


#11 posted 01-23-2019 08:03 PM

There are a few that work from before but they are few and far between.

-- LumberJocks.com Community Manager

View CaptainKlutz's profile

CaptainKlutz

816 posts in 1762 days


#12 posted 01-23-2019 11:41 PM

Cricket –
Thanks for checking, Nice to know it wasn’t a problem on my end.

Understand legacy forum posts can be pain to manage (BTDTGTTS), but have to ask:

Is there any hope of recreating the missing widget files on server?

On surface, would think a server script would be able to grind through old projects and create any missing files?
Thanks in advance for entertaining ‘database rebuild’ question!

Warmest Regards.

-- I'm an engineer not a woodworker, but I can randomly find useful tools and furniture inside a pile of lumber!

View Cricket's profile

Cricket

2517 posts in 1860 days


#13 posted 01-23-2019 11:50 PM

So far it isn’t sounding like it. One thing I am curious about though is if a person reuploaded their images if it would work. Just a thought right now…

-- LumberJocks.com Community Manager

View CaptainKlutz's profile

CaptainKlutz

816 posts in 1762 days


#14 posted 01-24-2019 12:21 AM

Hmm, appears your curiosity is warranted:

I edited my most recent project post by removing old images, and uploading same 3 again, and I was able to preview. Let us see if widget works in thread:

Click for details

It works in preview. Appears you uncovered one solution. ;-)
Now who wants to write a script to do same thing for all old posts? HeHe

-- I'm an engineer not a woodworker, but I can randomly find useful tools and furniture inside a pile of lumber!

View Richard's profile

Richard

11072 posts in 3301 days


#15 posted 02-17-2019 01:33 AM

Whenever I click on ANY of the above Photos, I go to the “Projects” Page to view ALL of the Info.

-- Richard (Aurora, Ontario, CANADA)

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com